TRABAL TORRES  mobles i fusteria

Disposem d’un taller industrial de 500m2 al polígon la teularia. Tot i així, enguany tenim la previsió a l’empresa d’afegir més instal·lacions, maquinària i personal per afrontar nous reptes.

Amb una experiència amb el món de la fusteria i moble de fa 25 anys, l’empresa es constituir ara farà aviat 10 anys.

És una empresa dedicada a realitzar qualsevol tipus de moble a mida i treballs de fusta. És sinònim d’experiència, qualitat i confiança. Amb un servei personalitzat per a cada projecte. Progressant amb les tècniques de fabricació i col·locació més innovadores, amb coneixement de materials nous.

Fem obra nova i rehabilitacions amb un seguiment de tendències de decoració i interiorisme. Capaços de resoldre qualsevol idea constructiva d’una vivenda, instal·lacions comercials i empresa. La  investigació i l’estudi en la nostra professió és l’estil de treball que aportem per oferir al client el més adequat a les seves necessitats.

Pressupostem plànols i virtual 3D que us ajudaran a veure més clars els vostres projectes. Disposem d’un equip humà de diferents empreses professionals, com electricista, paleta, lampista, pintor… amb els quals treballem des de fa temps en rehabilitacions i obra nova. Aquest aspecte és molt important per l’enteniment a l’hora d’executar i finalitzar un projecte.

Col·laborem amb professionals del sector: arquitectes, decoradors… per innovar en tot el que fa referència als materials de construcció, fusta, farratges, vernís, vidre, acer, llums i més.