La reforma

Si vols reformar la cuina però et preocupa la durada de la reforma, el permís d’obra i la incomoditat de no tenir cuina durant uns dies, nosaltres t’ho posem fàcil. T’oferim la solució integral i ens ocupem de tot perquè tu no tinguis mals de cap.

Ens fem càrrec de la coordinació del paleta, el llauner, l»electricista, el marbrista, el muntatge de la cuina i de tots aquells professionals que necessitis per fer que les obres i el projecte de la teva cuina siguin més fàcils.

WP_20151121_13_38_51_Pro

Reciclatge

Hi ha moltes formes de reduir la contaminació del nostre planeta i una d’elles és mitjançant accions favorables pel medi ambient. Així doncs, a Trabal Torres creiem que la cuina ha d’oferir d’una manera còmoda i fàcil un espai amb capacitat per poder reciclar.

Nosaltres et donem solucions perquè puguis posar cada cosa al seu lloc i davant d’una possible manca d’espai et donem la solució.

IMG_2896

Projecte i disseny

Avui en dia estem envoltants de tecnologia, una ciència que ens ajuda a satisfer les necessitats i desitjos dels éssers humans. Per això, creiem que la cuina també és un espai tecnològic on cada vegada hi trobem més productes complementaris que ens ajuden a facilitar les tasques del dia a dia.

Si vols una cuina equipada amb les últimes tecnologies però creus que és massa cara, vine’ns a veure. T’oferim un disseny accessible i prestacions.

IMG_2898